Het bestuur van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zich bijna dagelijks bezighouden met de gang van zaken rond de vereniging KHOG. Naast het dagelijks bestuur hebben de orkesten hun eigen commissie.

Voorzitter Naam :
Telefoon :
Jack de Boo van Uijen
 Secretaris Naam :
Telefoon :
Anja de Boo van Uijen
 Penningmeester Naam :
Dita Daalmeijer
Voorzitter Harmonie-commissie Naam :
Miranda Jacquemijns
Voorzitter Deltaband-commissie Naam :
Michel Broers