donateurNet als zo vele verenigingen zijn ook wij mede afhankelijk van bijdragen van onder andere sponsors en donateurs om te kunnen blijven voortbestaan.

Wilt u onze vereniging steunen? Dat kan!

Door een email te versturen kunt u kenbaar maken dat u graag DONATEUR van onze vereniging wilt worden.
Voor uw minimale bijdragen van € 10,00 ontvangt u vier keer per jaar ons clubblad de Notenbalk.
Voor donateurs die niet in Vlissingen, Middelburg of Oost-Souburg wonen, geldt een minimale bijdrage van € 16,00 in verband met portokosten.

De website van de Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen” bestaat uit een algemeen gedeelte en een gedeelte waarvoor je een inlognaam en wachtwoord nodig hebt. Tijdens één van de bestuursvergadering in het laatste kwartaal van 2009 hebben we besloten dat donateurs en leden van de Club van 100 die daar belangstelling voor hebben, ook over een inlognaam en wachtwoord kunnen beschikken. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan gelijk door wanneer u zich opgeeft als donateur.

U kunt zich opgeven als donateur door een berichtje te sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de muzikanten alvast bedankt voor uw bijdrage!