De Stichting Vrienden van de Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen” is in 1990 opgericht met als doel de vereniging in haar activiteiten te ondersteunen. De stichting is gestart met een zeer succesvolle snuffelmarkt aan de Bosjeslaan en later is daar het ophalen van oud papier bijgekomen.  Daarnaast is de Club van 100 ondergebracht in de Stichting. De Snuffelmarkt is inmiddels weer opgestart.

Wegens een kleine opslagruimte kunnen wij geen grote meubels plaatsen. Voor informatie en het ophalen van snuffelmarkt spulletjes en/of grote partijen papier kunt u informatie opvragen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kunt u niet wachten tot de volgende snuffelmarkt? Kijkt u eens op het Prikbord van Zeelandnet

Ophaalschema oud papier:

dag waar vanaf
iedere maandag Flats op de Boulevard+ alle straten tussen Spuistraat en Blvd de Ruijter 08:00
1e dinsdag Papegaaienburg 08:00
1e woensdag Alle straten tussen Koudekerkseweg / Pres. Rooseveltlaan/ Blvd Bankert / Coosje Buskenstraat 13:00
2e dinsdag Paauwenburg en Roosenburg 08:00
3e dinsdag Middengebied 08:00
3e donderdag Westerzicht 08:15
4e dinsdag Oost-Souburg 08:00

Papier het liefst in dozen aan de stoeprand plaatsen. Zorg er voor dat het niet weg kan waaien of nat kan worden