Harmonieorkest met hiphopband. Ons Genoegen met De Hobbyisten. Klassiek, hiphop, funk, salsa en pop. Apart en ook samen. Voor jong en oud. Diversiteit en parallellen want muziek maken is de hobby. Nieuwsgierig geworden naar deze samenwerking? Kom dan luisteren op zaterdag 14 januari. Zoals ieder jaar geeft de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen een nieuwjaarsconcert in de Sint Jacobskerk te Vlissingen. Dit jaar met het thema “Lekker divers”.

De Hobbyisten is een Zeeuwse groep fanatieke muzikanten, die elkaar gevonden hebben in de muziek. Ze staan bekend De Hobbyistenom het maken van een feestje tijdens ieder optreden. Met simpele teksten, opzwepende beats en veel enthousiasme pakken ze het publiek in. Hiphop is de basis van deze band, maar ze mixen dit genre met veel stijlen. Salsa, rock, soul, funk en reggae, de band speelt het allemaal. De Hobbyisten profileren zichzelf als echte levensgenieters en willen iedereen laten meegenieten van hun hobby: muziek maken. Het begon allemaal zo’n zeven jaar geleden op het zolderkamertje van Hugo, die geïnspireerd is door diverse muziekstromingen. De basis van de band zijn de rappers Kevin en Donald. Rob voegt hier zijn gitaarmelodieën aan toe. Benjamin en Jaimy zorgen voor de drums en basgitaar. De band stond al op diverse festivals zoals Concert at Sea, Festival Mundial, Goes in Concert en op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

De KHOG

De Koninklijke Harmonie Ons Genoegen staat al een aantal jaren onder leiding van dirigent Ward De Ketelaere. Het repertoire is iedere keer weer zeer divers. We willen voor zowel de orkestleden als de toehoorder een programma samenstellen dat verrassend is en uitdagend.

 

Het nieuwjaarsconcert staat op 14 januari onder leiding van Mathijs Coine. Het nieuwjaarsconcert van het Harmonieorkest is?

Waar : Sint Jacobskerk Vlissingen
Wanneer : zaterdag 14 januari 2017 Aanvang : 20.15 uur, kerk open 19.30 uur
Toegangsprijs : € 12,50
Voorverkoop : € 10,00

Bestellen?
Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt hoeveel kaarten u wilt bestellen en waar wij de factuur en toegangskaarten naar toe kunnen sturen.

poster 5