Concert Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen”
Ieder jaar op de tweede zaterdag in januari wordt door het Harmonieorkest “Ons Genoegen”  een nieuwjaarsconcert gegeven in de Sint Jacobskerk te Vlissingen. Naast een thema wordt ook een gast uitgenodigd. Dit jaar is het pianist Sjaak Lammers uit Middelburg. Sjaak is jazz pianist, improvisator en docent aan de Zeeuwse Muziekschool. Tevens is hij begeleider van bekenden als van Marjon van Iwaarden en Julia van de Ketterij. Het Harmonieorkest zal naast haar eigen programma met Sjaak Lammers, op concertvleugel, optreden. Eén van de hoogtepunten is het bekende Rhapsody in Blue van George Gershwin. Ook de overige muziekstukken brengen u in de sfeer van Amerika: oa West Side Story, Danzón nr 2 en Gonna Fly Now, de titelsong van de film Rocky worden ten gehore gebracht. Het zal u niet verbazen dat het thema dit jaar is: ’n Vleugje Amerika.

Het Harmonieorkest
Het Harmonieorkest van de Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen” uit Vlissingen is opgericht in 1890. Haar 125 jarig bestaan is in 2015 gevierd met een aantal speciale optredens. Sinds april 2012 staat het onder leiding van dirigent Ward De Ketelaere. Het repertoire is iedere keer weer zeer divers. We willen voor zowel de orkestleden als de toehoorder een programma samenstellen dat verrassend is en uitdagend.

Het Nieuwjaarsconcert van het Harmonieorkest is:
Waar              : Sint Jacobskerk Vlissingen

Wanneer        : zaterdag 9 januari 2016

Aanvang        : 19.30 uur, kerk open 18.45 uur

Toegangsprijs : € 12,50

Voorverkoop   : € 10,00

Bestellen
Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeldt hoeveel kaarten u wilt bestellen en waar wij de factuur en toegangskaarten naar toe kunnen sturen.

Wij wensen u fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en graag tot ziens op zaterdag 9 januari as.