De drumfanfare showorkest Deltaband wordt vrijdagavond 11 augustus door het College van B&W in het zonnetje gezet voor haar prestatie tijdens het onlangs gehouden Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Het meer dan 40 leden tellende orkest wist met 81,5 punt een gouden medaille in de wacht te slepen in de World Division.

 

De Deltaband vertrekt om 19.30 uur vanaf haar repetitielokaal aan de Ridderspoorlaan en wordt om 19.45 uur ontvangen door de loco-burgemeester John de Jonge. Uiteraard worden de prijswinnende marsen gespeeld waarna de band op het Stadhuisplein haar gala-show zal presenteren. Het bestuur van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen (waarvan de Deltaband een onderdeel is), muzikale leiding en leden en begeleiders worden daarna uitgenodigd voor een korte receptie in de hal van het gemeentehuis.

 

Daarna zal de Deltaband op het Stadhuisplein tot uiterlijk 22.00 uur een openbare repetitie houden, waarbij ook de Franse show wordt gerepeteerd. Zaterdag 12 augustus zal de Deltaband deelnemen aan een taptoe in Rijnsburg. Daaraan voorafgaand is zij één van de korpsen die deelnemen aan het bloemencorso in Rijnsburg, waarvan het eerste gedeelte wordt uitgezonden op de nationale TV (omroep MAX). De week daarna (zaterdag 19 augustus) is de Deltaband present op de mosseltaptoe in Yerseke.

 

 

Verdere informatie:         Jack de Boo van Uijen,

 

                                      0118 – 418555  / 06 53680559

 

                                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.