Nieuwjaarsconcert Harmonie Orkest met Stenzel en Kivits

 

 

Op de tweede zaterdag in januari vindt traditioneel het Nieuwjaarsconcert van het Harmonie Orkest plaats. We nodigen gasten uit die zelf en samen met het orkest een avondvullend programma maken in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Ieder jaar zoeken we naar nieuwe gasten.

 

 

Dit keer weer iets heel bijzonders, een komisch duo, ‘Stenzel en Kivits’. Ze brengen een unieke combinatie van klassieke opera-nummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie.

 

Dit wordt luisteren, kijken en lachen!  Kan dat samen? Het thema  van dit jaar zegt het al: “The Perfect Combination”. Wat krijgt u te horen? Onder andere Star wars, Jubilius, muziek uit de Barbier van Sevilla, Carmen en de Vier Jaargetijden. Meer verklappen we niet. Wilt u meer informatie over het komische duo dan kunt u naar de site van Stenzel en Kivits http://www.stenzelkivits.nl/ of kijk op You Tube!

 

 

Zet het alvast in de agenda: zaterdag 13 januari 2018, Nieuwjaarsconcert Harmonie KHOG met het komische muzikale duo Stenzel en Kivits. Aanvang 19.30 uur in de Sint Jacobskerk.