We hebben onze vereniging weer aangemeld voor financiële steun van Stichting Specsavers Steunt. De stemronde is gestart. Hierbij roepen we al onze leden en onze achterban op om op ons te gaan stemmen: KONINKLIJKE HSRMONIE ONS GENOEGEN (ja er staat een typefout in onze naam 😊).

Hoe werkt het stemmen?

 

We kunnen t/m 30 november 10.00 uur eenmaal per e-mailadres een stem uitbrengen. Ga naar https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/, via de provincie Zeeland naar vestiging Middelburg en naar onze aanmelding. Nadat op de stembutton is geklikt, komt er een stempagina. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens krijg je een e-mail met een bevestigingslink. Je stem wordt pas verwerkt nadat op deze bevestigingslink is geklikt.

Je kunt je doel (natuurlijk onze vereniging) een extra stem geven door het doel een +1 te geven. Gebruik hiervoor de Google+ button op de pagina van uw goede doel. We kunnen met elk mailadres dat we hebben 1 keer stemmen (dus niet zoals de vorige keer iedere dag met alle adressen).

 

 

Graag deze mededeling delen met al je Facebookvrienden om zoveel mogelijk stemmen te krijgen !!

 

 

DOEN HOOR, KLEINE MOEITE  !!!!