Ter afsluiting van het jubileumjaar geeft de 50-jarige drumfanfare en showorkest De Deltaband een jubileumconcert op zaterdag 9 december 2017. Tijdens dit concert, dat om 20.00 uur begint en wordt gehouden in het Arsenaaltheater in Vlissingen, wordt repertoire uit de afgelopen 50 jaar gespeeld.

 

 

Voorafgaande aan het concert is er vanaf 17.00 uur een reünie voor oud-leden. Er hebben zich inmiddels meer dan 60 oud-muzikanten aangemeld. Zij komen niet alleen uit Vlissingen en omstreken, maar ook van buiten Zeeland en zelfs enkelen uit het buitenland. Verdere informatie is te vinden op de Facebookpagina: deltaband jubileum reünie 2017

 

 

 

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor kaarten voor de reünie en het concert kan met een mailtje naar de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Nadere informatie, niet voor publicatie:

 

 

Jack de Boo van Uijen,

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

00 31 118 418555 / 00 31 6 53680559