Fotowedstrijd

 

De opdracht: Maak een foto met thema “The Perfect Combination” voor het nieuwjaarsconcert. Plaats de foto op je eigen Facebook en zet je naam onder het Facebook bericht op de pagina van de KHOG, zodat de harmoniecommissie kan zien wie er allemaal mee doet. Als je geen gebruik maakt van Facebook kun je ook aan iemand vragen om je foto te plaatsen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de foto en/of het bericht over het concert zoveel mogelijk wordt verspreid onder FB-vrienden. De kerk moet vol !!!

De foto´s die voor donderdag 11 januari 2018 geplaatst zijn dingen mee om als winnaar uitgekozen te worden. De winnaar ontvangt twee gratis kaarten voor het nieuwjaarsconcert. Ook wordt de winnende foto geplaatst in het programmablad en op de website van de KHOG.

Je zet de volgende tekst bij je foto op FB: Fotowedstrijd “The Perfect Combination”

Nieuwjaarsconcert 2018

Op zaterdag 13-1-2018 in de Sint Jacobskerk Vlissingen houdt de Koninklijke Harmonie “Ons Genoegen” een nieuwjaarsconcert met als gasten Stenzel en Kivits. Het thema is “The Perfect Combination” De aanvang van dit concert is om 19.30 uur. Kaarten te koop aan de kassa € 14,00 of voorverkoop € 12,50 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie de site: www.stenzelkivits.nl en ook YOU TUBE.

 

Voorbeeld foto