De Koninklijke Harmonie `Ons Genoegen` uit Vlissingen, uitkomend in de 4e divisie KNMO, is per direct op zoek naar een dirigent. Het Harmonieorkest bestaat uit 50 leden met een evenwichtige bezetting en repeteert elke dinsdag avond van 20.00 uur tot 22.15 uur. In 2018 betrekt de harmonie een nieuw, ruim en eigen repetitielokaal. Het repertoire dat we spelen is zeer divers, van populair, musicalsongs naar licht klassiek. We geven regelmatig concerten in de omgeving van Vlissingen waaronder ook samen met gasten.

Profielschets

We zoeken iemand die gevoel heeft voor het verenigingsleven en het orkest enthousiast, motiverend en inspirerend kan dirigeren. Een goede balans tussen sfeer en resultaat vinden wij belangrijk.

De persoon moet de muzikanten kunnen stimuleren en nieuwe ideeën en initiatieven kunnen aandragen. Daarnaast vragen wij een dirigent die in het bezit is van of studerend voor een diploma Hafabra directie. Het leiding kunnen geven aan het leerlingenorkest voorafgaand aan de repetitie van de Harmonie(19.00 – 19.45 uur) is een pré.

 

Procedure

Ben je geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons orkest te worden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV zo spoedig mogelijk op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een gesprek en een proefdirectie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarmee we op dinsdag 16 januari 2018 kunnen beginnen. Als je vragen hebt over de vacature kunt je contact opnemen met Jack de Boo van Uijen (voorzitter), 06 – 53680559. Zie ook onze website: www.khog.nl.