Vanaf 6 jaar kun je lid worden. Op de blokfluit worden de eerste beginselen van muziek maken aangeleerd, zoals noten lezen, maat en ritme, melodie en samenspelen.

De muzikale leiding is in handen van Rianca van Duin. Waar mogelijk wordt een optreden van de blokfluitleerlingen ingepland. Bijvoorbeeld tijdens de Jaaruitvoering. Soms wordt ook samengespeeld met het Leerlingenorkest. De blokfluitlessen vinden plaats op de maandag van 15.30 tot 16.00 uur (beginners) 16.15 tot 17.00 uur (gevorderden).

Eén keer per jaar wordt door de vereniging voor jeugdleden een Studieweekend georganiseerd. Er wordt één groot orkest geformeerd waarmee nieuwe muziek wordt ingestudeerd. Maar er is ook veel tijd voor sport en spel. Op de laatste dag van het Studieweekend wordt een slotconcert gegeven om aan alle ouders en belangstellenden te laten horen wat je in één weekend muzikaal kunt bereiken.

Tijdens het sport en spel deel wordt gestreden om de Studieweekend-trofee, een kunstwerk dat is gemaakt van een oude trompet.

Wil jij graag blokfluitles volgen?

Neem dan contact op met het secretariaat