Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 is het zover!  Dan wordt door een gloednieuw team het Studieweekend georganiseerd voor (jeugd)leden t/m 25 jaar.  Het organiserende team heeft er ontzettend veel zin in en kijkt vol verwachting uit naar de ingevulde inschrijfformulieren  die onlangs zijn verstuurd.

Dit jaar gaan we naar een nieuwe locatie in Kapelle. We mogen repeteren in het repetitielokaal van muziekvereniging  “Ons Genoegen”  Kapelle en we blijven slapen in ‘Slot Maelstede’ van de scouting Kapelle.

Het worden twee super gezellige dagen waar we met z’n allen veel muziek maken en nieuwe muziekstukken instuderen. Natuurlijk wordt er ook genoeg tijd gepland voor ontspanning, want de muziekrepetities zullen afgewisseld worden met sport en spel en vanzelfsprekend wordt er lekker gezond gegeten en gaan we na een lange dag weer op tijd naar bed ;)

Voor niet jeugdleden, opa's, oma's, vaders, moeders, broers, zussen en andere belangstelleden: noteer zondag 7 juni alvast in je agenda om te komen luisteren naar het afsluitende concert.