Tijdens de algemene ledenvergadering op donderdag 23 april is Jack de Boo van Uijen gekozen als voorzitter. De 67-jarige De Boo van Uijen volgt Joost van Setten op, die een stapje terug doet. De Boo van Uijen was in het verleden al ruim zestien jaar voorzitter van de vereniging. Van Setten, die tussentijds aftrad als voorzitter, werd met een ruime meerderheid gekozen als bestuurslid materiaal. In die hoedanigheid zal hij zich de komende periode met name richten op de realisatie van de nieuwbouw. Voorganger Ad van de Berg nam afscheid als bestuurslid, maar zal zich blijven inzetten voor de vereniging.

Anja de Boo van Uijen, sinds 1995 actief als secretaris, werd opnieuw herkozen voor een periode van drie jaar. Verder gaat er binnen het bestuur een verschuiving plaatsvinden. Michel Broers zal zijn penningmeesterschap inruilen om de gestopte Louis van de Velde op te volgens als voorzitter van de Deltaband Commissie. Dit houdt in dat er binnen het bestuur op dit moment nog twee vacatures zijn, namelijk penningmeester en bestuurslid jeugdzaken. Bent of kent u iemand die hiervoor interesse heeft. Neem dan contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de vergadering is verder een stand van zaken gegeven over de nieuwbouw en zijn traditioneel het jaarverslag en de financiële cijfers besproken.