Vrijdag 10 juli 2015 geeft de Marinierskapel der Koninklijke Marine een galaconcert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Ons Genoegen bestaat dit jaar 125 jaar en dit concert is één van haar jubileumactiviteiten. De gemeente Vlissingen heeft dit initiatief van harte ondersteund omdat het uitstekend past in de reeks van evenementen ter gelegenheid van haar Jubileumjaar: 700 jaar stadsrechten.

Bij het grote publiek is de Marinierskapel vooral bekend geworden door de vele concerten en presentaties in binnen - en buitenland en de talrijke plaat- en cd-opnamen. Als een ware “specialist in veelzijdigheid” wordt hierbij een diversiteit aan muzikale stijlen gedemonstreerd. Met groot succes is de afgelopen jaren onder meer opgetreden in New York, Berlijn, Oslo, Moskou en Londen. Chef-dirigent is majoor Peter Kleine Schaars en daarnaast wordt regelmatig met gastdirigenten gewerkt. In Vlissingen staat de kapel onder leiding van Jos Schroevers, een aanstormend talent in de symfonische wereld (www.josschroevers.com)

Het concert  begint om 20.00 uur, de kerk is geopend vanaf 19.15 uur. Kaarten zijn op de avond van het concert te verkrijgen bij de kassa à € 12,00.

U kunt kaarten in de voorverkoop bestellen à € 10,00 per persoon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Na bestelling ontvangt u een rekening. Na ontvangst van uw betaling sturen wij tot 1 juli 2015 uw kaarten op naar het opgegeven adres.

Ontvangen wij uw bestelling/betaling na 1 juli 2015, dan kunt u uw kaarten onder vermelding van uw reserveringsnummer afhalen op de avond van het concert bij de kerk.

Bent u lid van de Rabobank en wilt u gebruik maken van de aanbieding uit Dichterbij,  vergeet dan niet uw kortingscode te vermelden.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over de Marinierskapel der Koninklijke Marine