Onze vereniging gaat verhuizen naar een nieuwe locatie, voor het eerst in 125 jaar een eigen repetitielokaal. Daar is veel geld voor nodig. Alle leden van onze vereniging weten het al en velen hebben zich al opgegeven voor de MUZIEKMARATHON op vrijdag 27 november, vanaf 19.00 uur tot zaterdag 28 november 19.00 uur.

24 uur achter elkaar maken we muziek in het gebouw van de Speeltuin ‘De Oude Stad’, aan de Paardenstraat in Vlissingen. Het is de bedoeling dat iedere muzikant probeert zoveel mogelijk sponsors te werven voor elk uur dat hij/zij speelt. Hoe meer uren iemand komt spelen, des te hoger wordt de opbrengst. Ieder uur is er 5-10 minuten pauze om te wisselen, te drinken, te eten en naar het toilet te gaan. 8 dirigenten van onze vereniging geven leiding aan het orkest, dat dus steeds kan wisselen van samenstelling. Zaterdagavond om 18.00 uur sluiten we af mete een slotconcert. Bovendien staan ook de vrijwilligers van de catering 24 uur paraat.

Natuurlijk zou het ook fijn zijn als er veel publiek is om ons aan te moedigen. De bar is open voor veel verschillende drankjes en hapjes en er zijn ook veel andere activiteiten waar het publiek en de muzikanten die (even) niet meespelen, zich mee kunnen vermaken.

Het programma voor die 24 uurs marathon is:

19:00 uur     Start van de muziekmarathon met een lampion optocht met medewerking van de Dikkûh Nekkûh Bent
22:00 uur     Een uurtje LATIN-BODYPERCUSSION
09:00 uur     Lekker wakker worden met bewegen op muziek
Vanaf 12:00 uur   SING A SONG, tegen betaling van € 5 kan iedereen zingen met begeleiding van het orkest. Gekozen kan worden uit o.a. Sway (Michael Bublé) of Skyfall (Adele).
De complete lijst staat op de site en op Facebook en opgave doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
13:00 uur   optreden van de allerjongste muzikanten: MUSIC KIDS
18:00 uur   afsluitend concert
19:00 uur   EINDE MUZIEKMARATHON

BOVENDIEN:

            BE OUR GUEST, voor € 10,00 heb jij 10 minuten de leiding over het Marathonorkest.

MY FAVOURITE, voor een bijdrage van € 5,- kan er bepaald worden wat we op dat moment gaan spelen, een keuze uit ons aanwezige repertoire. Ook via FB, telefoon, mail, enz..  kunnen verzoeknummers worden aangevraagd.

 Verdere informatie bij:

            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

            Carlien Bakker             06 21274147

NIEUWS OVER DE MARATHON:

- Gratis deelname aan de lampionoptocht als opening van de Muziekmarathon: vertrek 19:00 uur bij de Speeltuin De Oude Stad, Paardenstraat Vlissingen
- Iedereen kan rechtstreeks sponsoren, s.v.p. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- SING A SONG repertoire:

     o Het Dorp (Wim Sonneveld)
     o Geef me je angst (Guus Meeuwis)
     o Sway (Michael Bublé)
     o Valerie (Amy Winehouse)
     o Skyfall (Adele)