Afscheid Arian

Tijdens de repetitie op dinsdag 10 mei namen we afscheid van onze dirigent Arian, die de harmonie 3 jaar lang met veel enthousiasme heeft geleid. Spijtig genoeg konden we door de coronapandemie een groot deel van die 3 jaar niet repeteren en geen concerten geven. Ook het Nieuwjaarsconcert van begin dit jaar kon niet doorgaan. Het was de bedoeling dat Arian op dit concert symbolisch het stokje zou doorgeven aan de nieuwe dirigent, Sander.
We hebben toen beslist om tijdens de repetitie van 10 mei officieel afscheid te nemen. Voor de gelegenheid repeteerden we slechts tot aan de pauze. Na de repetitie kwam er eerst een toespraak van onze voorzitter, Gilbert. Tijdens dit dankwoord overhandigden we aan Arian een mooie bos bloemen en een portret gemaakt door de Vlissingse kunstenares Agnes den Hartogh.
Het tweede deel van de repetitie viel weg en in de plaats daarvan was er een gezellige borrel in de bar, waarbij Leo zorgde voor lekkere hapjes. Voor de animatie hadden Gerrie, Nanda en Lida gezorgd. Ze organiseerden een leuke pubquiz met diverse vragen over muziek, Arian en de actualiteit. Wat een fijne avond was het!