Openingsconcert Vlissingen Maritiem 2022

 

Vanaf woensdag 20 juli tot vrijdagmorgen vroeg kan een klein deel van de internationale Tall Ship-vloot bewonderd worden in de Vlissingse binnenhaven: Vlissingen Maritiem 2022. De Koninklijke Harmonie ONS GENOEGEN verzorgt ter gelegenheid van dit evenement een openingsconcert op dinsdagavond 19 juli 2022.


Om 19:30 wordt het concert geopend door optredens van het Leerlingen Orkest van de KHOG en Talent Band Vlissingen waarna het harmonieorkest zal optreden. Het programma van het bijna 45 leden tellende orkest is geheel vernieuwd en divers: van o.a. Une Belle Histoire tot Elvis in Concert, het toepasselijke Flashing Winds en muziek uit de musical Mary Poppins.

Sander van Dorst (1997) is sinds eind 2021 de dirigent van Ons Genoegen. Hij is een jonge (26), ambitieuze en veelzijdige muzikant die op dit moment werkzaam is als docent, dirigent, musicus, arrangeur en componist.

Het concert is op het terras van het Hotel Timmerfabriek en vrij toegankelijk voor het publiek. Zie voor Vlissingen Maritiem 2022: www.Vlissingen-Maritiem.nl

Helaas is het concert vanwege de extreem hoge temperatuur niet doorgegaan.