Try Out Concert Concours

Op zaterdag 4 november 2023 gaat het harmonieorkest deelnemen aan het Concert Concours dat door de Zeeuwse Muziekbond georganiseerd wordt in het Scheldetheater in Terneuzen.

Ter voorbereiding vond op zaterdag 21 oktober 2023 een try-out concert plaats. Samen met Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke en Fanfare ONDA uit Nieuw & St Joosland.

De Koninklijke Harmonie gaat op concours met de volgende muziekstukken: Suite Acadienne van Bernhard Bogisch, dit bestaat uit 5 delen: – La Belle Françoise – Le Prince Eugène – Pinson et Cendrouille – Le Départ de l’Amant – Le Remède à son Talon Pageant van Vincent Persichetti Dit stuk, het 3 werk van deze componist, bestaat uit 2 delen die direct in elkaar overgaan

Ons inspeelwerk is Musical Haiku #14, de titel daarvan is Never Forgotten Dit is gecomponeerd door Stephen Melillo Het harmonieorkest staat onder leiding van Sander van Dorst.

Het was een geslaagde avond, samen met ruim 150 muzikanten, verdeeld over de 3 orkesten. Ieder orkest bracht het haar eigen inspeelwerk en concourswerken ten gehore. Een goede generale en goed om de stukken voor publiek te kunnen spelen. De komende weken de puntjes op 1.

Met dank aan Ronald Teunissen voor de foto’s.