Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen

De stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen is opgericht in 1990 en heeft ten doel het ondersteunen van de Muziekvereniging Vlissingen.
Stichting Vrienden van Muziekvereniging Vlissingen streeft er naar om middels allerlei acties de Muziekvereniging Vlissingen financieel te ondersteunen. Deze steun rust op drie peilers welke de basis van de activiteiten zijn:

– Het coördineren en begeleiden van een , zijnde personen of ondernemers die onze vereniging een warm hart toe dragen en jaarlijks 100 euro doneren en daar enkele privileges voor terug krijgen.
– Het organiseren van , bij voldoende aanbod van spullen zo’n 4 keer per jaar op de verenigingslocatie aan de Wildbaan 21 te Vlissingen.

Steun ons met SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen. Voor jou een kleine moeite, voor Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Stichting Vrienden van de Muziekvereniging Vlissingen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.