Op zaterdag 8 juni zal de jaarlijkse Taptoe Vlissingen voor de tweede keer gehouden worden op het Bellamypark. Vorig jaar werd het muziekfestijn voor het eerst op deze locatie gehouden. Dit was een groot succes door een betere verbinding met het centrum en de horeca. De reacties vorig jaar waren lovend, zowel van korpsleden en horecamedewerkers als van het publiek.

De organisatie is er wederom in geslaagd een aantal topkorpsen naar Vlissingen te halen. Zo zijn onder meer regerend wereldkampioen Floraband uit Rijnsburg en Excelsior Renkum te zien en horen. Ook Drum and Bugle Corps Juliana uit Middelburg verleent medewerking. Uiteraard treden ook de organiserende Deltaband en haar Jeugd Deltaband op voor eigen publiek.

Voor aanvang van de taptoe marcheren de deelnemende korpsen via de Coosje Buskenstraat en Boulevard de Ruyter naar het Bellamypark. De taptoe begint om 19.30 uur.

Tribunekaarten met zicht vanaf de voorzijde zijn te bestellen via de Facebookpagina van de Deltaband of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de voorverkoop kost een kaartje € 8, op de avond zelf € 10. Het aantal kaarten voor de tribune is beperkt!

De taptoe is in het kader van het Weekend voor de Amateur Kunst (WAK) en mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Stichting Moerman Promotie Vlissingen en de Stichting Van de Sande Vlissingen.

Facebook: https://www.facebook.com/events/564008314008199/

NIET VOOR PUBLICATIE:

Nadere informatie:

Marissa Riemens, 00 31 6 49977446 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jack de Boo van Uijen, 00 31 6 53680559, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vandaag is Rinus Vuijk, de oprichter van de Deltaband, tevens erelid van onze vereniging, bij bevordering Ridder geworden in de orde van Oranje-Nassau. Vanaf deze plaats feliciteren wij hem en zijn vrouw Matty met deze onderscheiding. Wij hebben de aanvraag ondersteund met onze visie op de verdienste van Rinus voor onze vereniging en de Deltaband in het bijzonder. We vinden het fijn dat hem mede daardoor die onderscheiding is toegekend en dat we daarbij als vereniging getuige van konden zijn (in de gemeente Goes).

 

JEUGDCONCERT ONS GENOEGEN

Ter afsluiting van 2018 organiseert de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen een Jeugdconcert. In een blokfluit- en samenspelgroep presenteren zich de jongste muzikantjes. De iets gevorderde muzikanten spelen in het Leerlingenorkest en de Jeugd-Deltaband. De vereniging is blij met deze (in totaal 30 jeugdleden) die uiteindelijk mee gaan spelen in de Deltaband en het Harmonieorkest van de vereniging.

Het concert wordt gehouden op zondag 16 december a.s. vanaf 17.00 in het SPOETNIK theater, Oude Markt 41 in Vlissingen.

 

Nadere informatie, niet voor publicatie:

Jack de Boo van Uijen,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

00 31 118 418555 / 00 31 6 53680559